De Tips & Trucs app, waarmee het magazine op uw tablet gelezen kan worden, is beschikbaar!
Android en iOs gebruikers kunnen hem downloaden in de Google Play of App Store.

De voordelen van de Tips & Trucs magazine-app:
Een digitaal magazine is tegenwoordig niet meer weg te denken. Vanaf nu kun je zelf kiezen waar en hoe je Tips & Trucs leest. In de app kun je al je magazines veilig bewaren en op elk gewenst moment teruglezen. Je hebt namelijk toegang tot de nieuwste editie en alle eerdere edities die zijn verschenen. Voor abonnees is dit zelfs geheel gratis!

In de app kun je inloggen met je abonneenummer en postcode, waarna alle nummers uit 2013 van het meest praktische computermagazine van de Benelux kunnen worden gedownload.

Hieronder hebben we alvast de meest voorkomende vragen op een rijtje gezet:


1. Hoe download ik de app?

De app is voor iedereen gratis verkrijgbaar in de Google Play (Android) en in de App store (Apple iOS). Tap op onderstaande icoontje of zoek in de App store of Google Play naar Tips & Trucs magazine

Appstore

Google Play


2.Is de app ook beschikbaar voor mijn Windows tablet?

Op dit moment is Tips & Trucs alleen beschikbaar in Google Play en in de App store. Er zijn nog geen concrete plannen voor andere platformen.

3.Kan ik Tips & Trucs ook op mijn PC of MAC lezen?

Nee dat is op dit moment nog niet mogelijk.

4.Welke kosten zijn er verbonden aan Tips & Trucs op mijn tablet?

De app downloaden is geheel gratis in de App store of Play Store, voor zowel abonnees als niet-abonnees. Abonnees kunnen in de app GRATIS inloggen met hun abonneenummer en postcode. Zodra je ingelogd bent, kun je de editie(s) direct gratis downloaden.

Als je geen abonnee bent, en dat ook niet wilt worden, dan kun je uiteraard ook losse edities in de App kopen. Je betaalt dan een superlaag tarief van slechts € 3,59 (prijswijzigingen voorbehouden). In de winkel kost Tips & Trucs € 4,25 - je voordeel loopt dus lekker op! Je betaling gaat via je account in de Google Play (voor Android) en in de App Store (voor Apple iOS).

5.Waar vind ik mijn abonneenummer?

Je abonneenummer staat op de plastic seal om de Tips & Trucs die je thuis gestuurd krijgt. Het is de cijferreeks boven je adres, Kun je je abonneenummer niet vinden? Geen probleem, bel onze klantenservice: 023-5364401 (bereikbaar op werkdagen tussen 10 en 14.00 uur) of mail naar klantenservice@reshift.nl. We helpen je graag!

6.Ik wil geen papieren tijdschrift meer. Is er een online-only abonnement?

Ja er is een abonnement waarbij je de edities digitaal ontvangt. Meld je hier aan voor een Tips & Trucs digitaal abonnement en krijg € 10,- korting op het print abonnement.

7.Mijn gekochte edities zijn weg. Kan ik deze opnieuw downloaden?

De edities die je eerder gekocht hebt kun je opnieuw downloaden zonder dat je daarvoor extra moet betalen. Deze edities zijn immers gekoppeld aan uw Apple of Android account.

Let op:

Als je abonnement op Tips & Trucs afgelopen is, kun je reeds gedownloade edities nog steeds lezen. Echter, edities die je tijdens je abonnement niet hebt gedownload, kun je na afloop van je abonnement niet alsnog downloaden. Wij adviseren je dus om gedurende de looptijd van je abonnement elke editie te downloaden, dan is je archief altijd compleet - ook na afloop van je abonnement!

8.Vragen, opmerkingen of suggesties?

We horen én helpen je graag! We zijn tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 023-5364401.